Pero a cousa non ía ser tan fácil e, coma todos os bos cociñeiros, os nosos nenos e nenas gardan con moito segredo os ingredientes das suas recetas. Se queredes saber a receta, primeiro tendes que resolver o encrucillado que nos propoñen.
- Primeiro hai que adiviñar os INGREDIENTES:
1. FAI LEVEDAR (1 sobre).
2. É DE ORIXE ANIMAL;DAO AS VACAS, CABRAS E OVELLAS (Medio litro).
3. É DE ORIXE VEXETAL E É DE COR BRANCA (300 gramos).
4. É DE ORIXE ANIMAL E OS POÑEN AS AVES (2).
5. É DE ORIXE VEXETAL, FAISE DA NATA DA LEITE (25 gramos).
6. É DE ORIXE VEXETAL, O SEU SABOR É DOCE E É BRANCA (2 culleradas )
7. É DE ORIXE VEXETAL E EMPLEASE COMO AROMÁTICO NOS DOCES. TAMÉN HAI XEADOS DESE SABOR (Un pouco).
- Pois si xa sabedes todos os ingredientes, agora fixádevos na PREPARACIÓN
Mezclamos todo coa batidora e vertemos un chorro sobre unha sartén ou plancha quente (como coas filloas pero sin untar a plancha). Despois podemos comelas con azucre, nata, sirope de chocolate, caramelo, etc...
Están boíííííísimas!!!!
1 comentario:
non o probin pero ten unha pinta estupenda
Publicar un comentario